Rüyada karlı dağa çıkmak

Rüyada karlı dağa çıkmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada karlı dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak kendi işinin başına geçeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalettir.

Rüyada karlı dağa çıkmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada dağlarda kar görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağda kar görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada dağa kar yağmış görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada dağda beyaz kar görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments