Rüyada karlı dağdan inmek

Rüyada karlı dağdan inmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada karlı dağdan inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada karlı dağdan inmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Rüyada dağdan aşağıya inmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek dağdan inmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan iple inmek çok büyük kazançlar getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan merdivenle inmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada dağa çıkıp inmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan koşarak inmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments