Rüyada dağdan aşağıya inmek

Rüyada dağdan aşağıya inmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada dağdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Rüyada dağdan aşağı inmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yıkılacağına yorulur.

Rüyada dağdan aşağıya inmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada merdiven aşağı inmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bayırdan aşağı inmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada iple aşağı inmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipten aşağı inmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada asansörle aşağı inmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments