Rüyada yüksek dağdan inmek

Rüyada yüksek dağdan inmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, zararın telafi edileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada yüksek dağdan inmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada dağdan koşarak inmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağıya inmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağdan merdivenle inmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan inmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet eder.

Rüyada dağ inmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada dağdan iple inmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments