Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek elinize para geçeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını zayıflamış görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı zayıf görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı zayıflamış görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıf görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments