Rüyada karın içinde görmek

Rüyada karın içinde görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yolunun açık olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın içinde gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Rüyada karın içinde oynamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada karın içinde balık görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini karın içinde görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın içinde ateş görmek dertlerinin günden güne artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada karın içinde kalmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments