Rüyada tuvaletle uğraşmak

Rüyada tuvaletle uğraşmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yarar getireceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tuvaletle uğraşmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada tuvaletle uğraşmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla uğraşmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etle uğraşmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Rüyada cinlerle uğraşmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada hamur işleriyle uğraşmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerle uğraşmak son model arabaya sahip olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada böceklerle uğraşmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments