Rüyada karga emzirmek

Rüyada karga emzirmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga emzirmek gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada karga emzirmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga burun görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada karga ve kedi görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargaların saldırdığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi karga görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kara karga görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalet etmektedir.

Rüyada kargayı öldürmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada camda karga görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments