Rüyada karga beslemek

Rüyada karga beslemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga beslemek gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüyada karga beslemek işlerinin günden güne açılacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada kargayı beslemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Rüyada karganın öldüğünü görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Rüyada karga yemek kendini yiyip bitireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı karga görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada eve giren karga görmek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kargaya taş atmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz karga görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, acı veren kazalara rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments