Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin kardeşini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kardeşlerini görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin sevgilisini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşle sevgili olmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments