Rüyada eski sevgilisinin kardeşini görmek

Rüyada eski sevgilisinin kardeşini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin kardeşini gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada kardeşinin eski sevgilisini görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin kardeşini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kardeşini görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kardeşlerini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin erkek kardeşini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşiyle sevgili olmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments