Rüyada kardeşinin bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin bir yerden düştüğünü görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada kardeşinin bir yerden düştüğünü görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bir yerden düştüğünü görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak yaşamının tazeleneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments