Rüyada kardeşini vurulmuş görmek

Rüyada kardeşini vurulmuş görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini vurulmuş gördüyseniz:

  • Gelişmeleri değerlendirmek için henüz çok erkendir.

Rüyada kardeşini vurulmuş görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek ruhlarına mevlit okutacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada vurulurken görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vurularak öldürülmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına inanılır.

Rüyada vurulmuş köpek görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek atılan adımların boşa gideceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulup ölmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada vurularak öldüğünü görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments