Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments