Rüyada karda oynamak

Rüyada karda oynamak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda oynamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada karda oynamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kart oynamak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada karda top oynamak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada karda futbol oynamak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karda para görmek allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda bisiklet sürmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda köpek görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada karda kızakla kaymak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments