Rüyada karanlıkta kalabalık görmek

Rüyada karanlıkta kalabalık görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kalabalık gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada karanlıkta kalabalık görmek kişinin bundan zarar göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayı karanlık görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü karanlık görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık pencere görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yürümek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta korkmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta ağlamak bir akrabadan hata görüleceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments