Rüyada karanlık mahalle görmek

Rüyada karanlık mahalle görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada karanlık mahalle gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada karanlık mahalle görmek çok hayırlı haberler alacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mahalle görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek günbegün kötüleşeceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni mahalle görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mahalleye taşınmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılmış mahalle görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine yorulur.

Rüyada mahalle muhtarını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments