Rüyada kara üzüm koparmak

Rüyada kara üzüm koparmak saygınlığını yitireceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada kara üzüm bağı görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm yemek görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, şansının ve bahtının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş kara üzüm görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kara üzüm toplamak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kara üzüm ağacı görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kara üzüm vermek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments