Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada kara üzüm yıkamak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kara üzüm almak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tatlı kara üzüm yemek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Rüyada taze kara üzüm görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Rüyada asmada kara üzüm görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm ağacı görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments