Rüyada kara tosun görmek

Rüyada kara tosun görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Rüyada kara tosun gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kara tosun görmek hoşluk içinde olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Rüyada sarı tosun görmek işlerin rayından çıkacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada tosunlar görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek tosun görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada tosun görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına tabir olunur.

Rüyada tosun sürüsü görmek zenginliğe, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada tosuna binmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kem gözlere geleceğine yorulur.

Rüyada tosun almak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments