Rüyada tosun görmek

Rüyada tosun görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada tosun gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Rüyada tosuna binmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, bereketli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tosun kesmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tosun görmek geçim derdinin biteceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tosun eti görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Rüyada tosun kafası görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Rüyada tosun kovaladığını görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Rüyada besili tosun görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı tosun görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments