Rüyada inek tosun görmek

Rüyada inek tosun görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok mutsuz olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, şansın açılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada inek tosun gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada inek ve tosun görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada tosun inek görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada inek tosun görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tosun sevmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tosun kafası görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, rahat şekilde geçineceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz tosun görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tosun kovalaması görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tosun görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments