Rüyada kara iplik görmek

Rüyada kara iplik görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada kara iplik gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada kara iplik görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iplik görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa iplik görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada ipek iplik görmek büyük özgüven kazanacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil iplik almak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada iplik makarası görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments