Rüyada birinin sırtına dokunmak

Rüyada birinin sırtına dokunmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtına dokunmak gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada sırta dokunmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sırtına dokunmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına inanılır.

Rüyada birinin sırtına dokunmak en yüksek makamlara oturacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada köpeğin dokunduğunu görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kıza dokunmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara dokunmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments