Rüyada arkadaşını kucağında taşımak

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, yüzüne kan geleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birini kucağında taşımak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşini kucağında taşımak yeni işlere atılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada anneni kucağında taşımak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalettir.

Rüyada babayı kucağında taşımak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments