Rüyada sevdiğini kucağında taşımak

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek taşımak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağında birini taşımak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak şans ve kısmet elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni kucağında taşımak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Rüyada kucağında yük taşımak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments