Rüyada birini kucağında taşımak

Rüyada birini kucağında taşımak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, dönülmez yollara gireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada kucağında birini taşımak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kucağında köpek taşımak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına inanılır.

Rüyada anneyi kucağında taşımak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kucağında taşımak önün açılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek taşımak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments