Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, düze çıkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Rüyada kucağında hasta taşımak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kucağında taşımak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada babayı kucağında taşımak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, iyi şartlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında bebek taşımak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi kucağında taşımak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevgi

4 sene önce ölmüş kaynanamı rüyada gördüm akrabaların arasındaydık herkez kalktı eve gitmeye başladı bizde kaldık kaynanamla biraz yürüdük sonra yere çökmüştü kakkamadı kucağımda taşıdım yolumuzu bulamadık iki kişiyi gördük onlara sordum geçmişsiniz yolunuzu burdan dolanın daha yakın dediler ben çok üzüldüm kaynanamda şişmandı zor taşıdım ayır olsun teşekkürler