Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısıran kaplumbağa görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından ısırıldığını görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun tarafından ısırıldığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments