Rüyada kaplumbağa pisliği görmek

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa pisliği gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada elinde insan pisliği görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu pisliği görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada inşaat pisliği görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada koyun pisliği temizlemek malının ve aşının da çoğalacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada ahır pisliği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments