Rüyada ahır pisliği görmek

Rüyada ahır pisliği görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahır pisliği gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ahır pisliği görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Rüyada ahırda hayvan pisliği görmek hayırlı olayların yaşanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işarettir.

Rüyada ahırda dana görmek işsizseniz işe gireceğinize, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada ahırın yıkıldığını görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada ahır ve koyun görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ahır temizlemek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Rüyada boş ahır görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ahırda uyumak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments