Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa ısırmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın çiftleştiğini görmek iftiraya uğrayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı kaplumbağa görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek rahata ereceğine, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa topluluğu görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments