Rüyada kaplumbağa ısırmak

Rüyada kaplumbağa ısırmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, zarar edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işten yana şansının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa atmak mutluluğun aileye geri döneceğine, kötü ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Rüyada kahverengi kaplumbağa görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine işaret eder.

Rüyada deniz kaplumbağası sevmek şükredeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments