Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek gülen yüzünün de solacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kaplumbağa görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil kaplumbağa görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk koltuk görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İlknur

Rüyada bir sürü yeşil küçük kaplumbağa gördüm ve hepsi benim yanıma geliyor du ve ben hayvanlar dan korkan bir insanım her benim yanıma geldiklerinde korkarak kaçıyordum