Rüyada kaplumbağa ve yılan görmek

Rüyada kaplumbağa ve yılan görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa ve yılan gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada kaplumbağa ve yılan görmek huzur içinde yaşayacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa taşımak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağadan korkmak mutluluğunun zedeleneceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ezmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryum kaplumbağa görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hasretliğin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments