Rüyada koşan kaplumbağa görmek

Rüyada koşan kaplumbağa görmek arzularına kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada koşan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada koşan kaplumbağa görmek para sahibi olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada koşarken kaybolmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı koşarken görmek hem dua alacağına, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan koşarak inmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada koşan insanlar görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini koşarken görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mehmet

Merhaba, rüyamda ölmüş anneannemin evine giden sokağın karanlık olup daha sonra ışıkla aydınlandığını görüyorum ve ışıkla aydınlık olduğunda kaplumbağanın hızlı yürüdüğünü görüyorum Daha sonra vefat eden anneannemin evine giriyorum.