Rüyada kaplan tutmak

Rüyada kaplan tutmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, bolluğun sürekli olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kaplan tutmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada kaplan tutmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplanlar görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Rüyada kaplan ve kurt görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplan saldırısına uğramak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada kaplan yemek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplan yavruları görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments