Rüyada siyah yavru kaplan görmek

Rüyada siyah yavru kaplan görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah yavru kaplan gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Rüyada siyah yavru kaplan görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kaplan yavrusu görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yavru kaplan sevmek çıkmaza gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kaplan ve yavrusunu görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Rüyada yavru kaplan görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments