Rüyada kaplan beslemek

Rüyada kaplan beslemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, herkesin rahat edeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, suç işleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplan beslemek gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada kaplan beslemek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada evde kaplan beslemek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kaplan beslemek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sohbetinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kaplanla dost olmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaplan sevmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments