Rüyada kilidi bozuk kapı görmek

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, iyileşme göstereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada kilidi bozuk kapı gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız işlerle vakit geçirin.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk kilit görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitle açmak borçların biteceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kapıda asma kilit görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek kişinin gülen yüzünün solacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments