Rüyada kapıya yazı yazmak

Rüyada kapıya yazı yazmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, planlı ve programlı davranacağına, büyük zorluklar geçireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Rüyada kapıya yazı yazmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Rüyada kapıya yazı yazmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada suya yazı yazmak düşmanını alt edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin eline yazı yazmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel yazı yazmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Rüyada başkasının yazı yazdığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments