Rüyada buğulu cama yazı yazmak

Rüyada buğulu cama yazı yazmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bunalıma düşeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada buğulu cam görmek emeklerinin heba olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada buğulu ayna görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğulu görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada hamsi buğulama görmek kendisini iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada cama yazı yazmak yaşamının tazeleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kar üzerine yazı yazmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak kişisel problemlerini çözeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments