Rüyada kapalı kadınla evlenmek

Rüyada kapalı kadınla evlenmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok üst mevkilere geleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada kapalı biriyle evlenmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek kişisel problemlerini çözeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı kadın görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek gelirinin de artmayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada kapalı genç kadın görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments