Rüyada kandil görmek

Rüyada kandil görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, asil kimselerden çıkacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kandil gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada kandil kutlamak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada miraç kandili görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada kandilde oruç tutmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada kandil yakmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada kandil namazı kılmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kandil simiti yemek diplomalı kimse olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada mevlid kandilini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments