Rüyada miraç kandili görmek

Rüyada miraç kandili görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada miraç kandili gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada miraç kandili olduğunu görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Rüyada miraç kandili görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işarettir.

Rüyada miraç gecesini görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada miraça çıkmak zor bir döneme girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami kandili görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada kandil namazı kılmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kandil yakmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments