Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mevlid kandili olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Rüyada mevlid kandilini görmek eş ve evlat sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada mevlit kandili görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kandil yakmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Rüyada kandilde oruç tutmak bekarlar için güzel bir evliliğe, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada miraç kandili olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kandil görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kandil simidi yemek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments