Rüyada bina kemeri görmek

Rüyada bina kemeri görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, para ve zaman ayıracağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, eşyaların yenileneceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bina kemeri gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada bina kemeri görmek kararlar alacağına, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri kemer görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna kemer takmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopuk kemer görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer patlıcan görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kemer görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor kemer görmek inancının zayıflayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada bel kemeri görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments