Rüyada kalın kitaplar görmek

Rüyada kalın kitaplar görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın kitaplar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kalın bir kitap görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet eder.

Rüyada kalın kitaplar görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kitap almak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Rüyada kalın kitap görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın kitap okumak kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada kalın yılan görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kalın odun görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kalın ip görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments