Rüyada kalın bir kitap görmek

Rüyada kalın bir kitap görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kalın bir kitap gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kalın kitap görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine inanılır.

Rüyada kalın kitap almak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalın kitap okumak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kalın bir kitap görmek yaşananları unutturacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın kitaplar görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada kalın büyük yılan görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın altın kolye görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments