Rüyada kalın kitap almak

Rüyada kalın kitap almak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Rüyada kalın kitap almak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada kalın kitaplar görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın kitap görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın kitap almak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yüksek moral sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın kitap okumak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Rüyada kalın bir kitap görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kalın giyinmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada çok kalın yılan görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın büyük yılan görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments